Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda

Barbati 

Contine 11 produse.
0 Recenzie(i)
Pregateste-te sa aprinzi focul barbatei tale! T.D. Jakes iti pune la dispozitie un material plin de putere legat de vindecarea si de restaurarea masculinitatii tale daruite de Dumnezeu.
20,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
0 Recenzie(i)
Dacă nu ai relaţii cu oamenii, cartea aceasta nu este pentru tine! Dacă eviţi relaţiile cu oamenii, eviţi o mulţime de dezamăgiri. Dar cât eşti de satisfăcut în acest caz? Relaţii care aduc satisfacţii? Există!
26,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Ajuta-ti copiii sa navigheze intr-o lume plina de provocari. Ce poti face ca tata pentru a influenta pozitiv viata copiilor tai.
27,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
"Dragoste si respect in familie" iti ofera sfaturi practice ca sa distrugi Ciclul nebuniei generat de conflictele familiale si sa-l inlocuiesti cu un altul, sanatos si revigorant.
29,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
O viata de familie eficienta nu este intamplatoare; este rezultatul vointei deliberate, al determinarii si al practicii. Nu cunosc vreo latura a vietii care sa poata oferi o mai buna companie intr-o a singuratatii decat legaturile stranse din cadrul unei familii puternice
31,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Esti "de nota 10" in casnicia ta? Pentru a fi cel mai bun si pentru a lua cele mai intelepte decizii in lumea afacerilor, a finantelor si a sportului, ai nevoie de cele mai bune informatii pe care le poti gasi.
25,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
O Carte care iti Poate Schimba Radical Casnicia! Un mesaj revolutionar
29,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
In "Puterea rugaciunii unui" sot vei gasi bucuria si speranta care vin in urma invitarii in casnicia ta a lui Dumnezeu, care asculta si raspunde rugaciunilor. Chiar si in situatiile cele mai dureroase, El poate face mult mai mult decat ti-ai putea imagina - El poate infaptui imposibilul!
21,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Este dificil sa te schimbi pe tine insuti. Si nu-ti poti schimba partenerul. Dar prin puterea Lui, care lucreaza prin rugaciunile tale, Dumnezeu va poate schimba pe amandoi. Cand Il inviti pe Domnul, sa domneasca in casnicia ta, El va schimba vietile voastre in moduri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile.
28,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Exista speranta pentru oricine se afla in cautarea unei iubiri pentru care merita sa astepti. Dumnezeu imi cunostea toate dorintele. Stia si ca voi cadea. El insa ma astepta de cealalta parte a esecului meu si a viselor mele spulberate, ca sa-mi dea propriile Sale vise...
23,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Unde si cum sa gasesc dragostea dupa care sa merite sa astept? Toata viata am visat sa traiesc o poveste de dragoste perfecta. Undeva insa in mijlocul ciclului nesfarsit al idilelor trecatoare, visul acesta al meu s-a spart in tandari.
19,00 lei
Disponibil
Arata 1 - 11 din 11 produse