Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda

Romane / Povestiri 

Contine 87 produse.
pe pagină
0 Recenzie(i)
"Tucker, vreau sa-ti spun un secret." Miss Ella mi-a facut mana pumn si mi l-a ridicat in fata ochilor. "Viata e o lupta, dar nu poti sa te lupti cu pumnii. Trebuie sa te lupti cu inima."
29,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
"Sudul Americii a dat nastere unuia dintre cei mai talentati romancieri ai nostri, iar in acest caz este vorba despre Charles Martin si romanul sau, "Cand greierii plang"..."
29,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Norma Bristol Fischer are o pasiune pentru a spune copiilor povestiri din Evanghelie. Cadoul este un exemplu al stilului ei unic de a folosi animale ca sa redea adevaruri biblice.
9,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Soldatii isi reluara pozitia de drepti, insa se mai simtea o unda de agitatie, iar chipul si ochii mari largiti tradau teama. Nkromo se intoarse cu o nepasare deliberata si privi de-a lungul intinderii pustii, marginite in nord si sud de piscuri inalte si stancoase, care tocmai deveneau vizibile in lumina crescanda a zorilor.
16,50 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
TIPETE! FALFAIELI! Ea striga si isi acoperi capul deoarece mici umbre fara numar zburau involburate in jurul ei . . .
16,50 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
15 milioane de exemplare tiparite in intreaga lume. Tradusa in 41 de limbi. Cartea aceasta are potentialul de a face pentru generatia noastra ceea ce "Calatoria crestinului", de John Bunyan, a facut pentru generatia acestuia - Eugene Peterson 
27,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
0 Recenzie(i)
Războiul îi bulversează viaţa, iar iubirea este încă un vis neîmplinit, dar Nicole nu îşi pierde speranţa, deoarece există... „Un far călăuzitor”.
30,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
O povestire exhaustivă a evenimentelor dramatice cuprinzând originea creştinătăţii – şi povestea adevărată a lui Leah, constrânsă într-o logodnă pe care nu a vrut-o niciodată, atrasă de o credinţă pe care nu a dorit-o niciodată…
34,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Marty şi Clark Davis sosesc acasă dintr-o vizită pe care o făcuseră în Vest, la fiica lor, Missie, ştiind foarte bine că-i aşteaptă multe schimbări de acum înainte. Însă sunt oare pregătiţi pentru schimbările care deja au avut loc în perioada cât au lipsit de acasă?
20,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Între două tinere de naţionalităţi diferite, ale căror popoare se războiesc între ele, se leagă o prietenie strânsă, care le va propulsa într-o călătorie fără întoarcere...
30,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
În Limanul mult dorit, al cincilea şi ultimul volum al seriei, Janette Oke şi T. Davis Bunn zugrăvesc în culori vii peisajul lumii haotice din timpul revoluţiei americane, care răvăşeşte două continente, dezbinând naţiuni, oameni şi uneori chiar familii.
30,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
În Iudeea primului secol, urmaşii Căii s-au dezvoltat într-o comunitate impresionantă, mereu în creştere care nu poate fi ignorată. Abigail, care s-a gândit că şi-a găsit în sfârşit un cămin sigur, este prinsă între forţele opuse. Doi peţitori doresc s-o ceară în căsătorie pe încântătoarea Abigail.
34,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Un tânăr fariseu zelos stârneşte un val de persecuţie asupra Bisericii primare, neştiind că astfel contribuie la răspândirea credinţei „până la marginile pamântului”.
34,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Îndrăgita poveste despre o tânără gata să trăiască pe cont propriu. Belinda Davis este neliniştită. Când prietenele ei se căsătoresc şi au copii, începe să se întrebe ce are Dumnezeu pregătit pentru ea. Viaţa ei ca soră medicală pare monotonă şi comună. Ea tânjeşte după întâmplări captivante şi aventură.
20,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Belinda, „copilul surpriza” al sotilor Davis, Marty si Clark, a avut intotdeauna o inima plina de bunatate fata de cei aflati in suferinta. Fratele ei, doctorul Luke, o indruma spre cariera de...
20,00 lei
Disponibil
Arata 31 - 45 din 87 produse