Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda

Rugaciune 

Contine 10 produse.
0 Recenzie(i)
Este in regula sa ne rugam pentru motive egoiste? Strigatul: "Doamne, ajuta-ma!" poate fi considerat o rugaciune adevarata?
25,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Cat de mare este Dumnezeul tau? Este El suficient de mare ca sa-ti vindece casnicia sau copiii? Este El mai mare decat un RMN pozitiv sau o evaluare negativa? Este el mai mare decat pacatul sau visul tau secret?
25,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Autorul impartaseste secretul care se afla in spatele cresterii fenomenale a celei mai mari biserici din lume Yoido Full Gospel Church (Biserica Yoido a Evangheliei Depline) din Seul, Coreea.
22,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Darama intariturile din viata ta invatand sa te rogi cu puterea Cuvantului lui Dumnezeu.
33,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
In "Puterea rugaciunii unui" sot vei gasi bucuria si speranta care vin in urma invitarii in casnicia ta a lui Dumnezeu, care asculta si raspunde rugaciunilor. Chiar si in situatiile cele mai dureroase, El poate face mult mai mult decat ti-ai putea imagina - El poate infaptui imposibilul!
21,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Nu este important sa fii un parinte perfect. Important este sa fii un parinte care sta pe genunchi pentru copilul lui. De ce sa lasi viata copilului tau la voia intamplarii, cand I-o poti incredinta lui Dumnezeu?
19,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
0 Recenzie(i)
Nu schimbi nimic ingrijorandu-te pentru casnicia ta.Poti schimba insa totul rugandu-te pentru ea. Solicitarile carora trebuie sa le faca fata sotia secolului 21 si tensiunea in care traieste zilnic pot face ca o viata de casnicie implinita sa i se para un vis irealizabil.
25,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Este dificil sa te schimbi pe tine insuti. Si nu-ti poti schimba partenerul. Dar prin puterea Lui, care lucreaza prin rugaciunile tale, Dumnezeu va poate schimba pe amandoi. Cand Il inviti pe Domnul, sa domneasca in casnicia ta, El va schimba vietile voastre in moduri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile.
28,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Sprijiniti-i si intariti-i pe liderii bisericii voastre si pe pastorul vostru. John, cred ca Dumnezeu m-a chemat – pe mine, un credincios obisnuit – sa ucenicizez, sa incurajez si sa ma rog pentru pastori. Astazi ma gasesc aici ca sa ma rog pentru tine.
22,00 lei
Disponibil
0 Recenzie(i)
Duhuri teritoriale ... diagrame cu demoni multi-tentaculari ... te-ai întrebat vreodata cam ce procentaj din informatia referitoare la razboiul spiritual pe care o citesti este demn de încredere?
26,00 lei
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Arata 1 - 10 din 10 produse