Exodul Musulmanilor - Sobhi Malek

Exodul Musulmanilor - Sobhi Malek

Casa Cartii

Dorinta mea este sa va ajut sa deveniti o parte din ceea ce Dumnezeu face astazi la scara mica si va face in curand intr-un mod cum n-a mai facut-o vreodata pana acum - aducandu-i pe musulmani in libertatea lui Hristos.

Stoc epuizat
33,00 lei

Descriere

Dorinta mea este sa va ajut sa deveniti o parte din ceea ce Dumnezeu face astazi la scara mica si va face in curand intr-un mod cum n-a mai facut-o vreodata pana acum - aducandu-i pe musulmani in libertatea lui Hristos.


Astazi, Islamul prezinta o provocare nu doar pentru occidentali, ci si pentru toti oamenii din lumea intreaga, inclusiv pentru musulmani! De fapt, multi musulmani ar prefera sa ofere lumii o imagine despre Islam destul de diferita de cea zugravita de ei si despre ei in ultimii ani.


Nemusulmanii vad in aceasta religie si in acest mod de viata un mozaic viu si contrastant -- din punct de vedere politic, social si economic. Islamul ocupa vaste regiuni geografice si are foarte multi sustinatori. Numarul acestora variaza in mare masura, in functie de cine anume ii numara! Dar n-ar fi departe de adevar sa spunem ca aproximativ 1,3 miliarde de oameni considera Islamul drept religia lor. Musulmanii pot fi gasiti nu numai in Orientul Mijlociu, unde s-a nascut Islamul, ci si in aproape oricare mare oras de pe orice continent al lumii.


Musulmanii imi sunt foarte dragi. Scriind aceasta carte, am urmarit doua scopuri de baza. Mai intai, doresc sa-l ajut pe cititor sa dobandeasca o intelegere realista asupra Islamului, dar si un interes in popoarele musulmane. ή al doilea rand, doresc sa contribui la pregatirea martorilor crestini pentru ca ei sa poata comunica, in mod sensibil si inteligent, cu musulmanii si, astfel, sa-i castige pentru Hristos si sa planteze Biserica in mijlocul acestora.


Dorinta de a le impartasi musulmanilor Evanghelia nu inseamna faptul ca noi, crestinii, le suntem cumva superiori. Nicidecum! Noi nu credem ca suntem mai buni decat musulmanii sau oricare alti oameni. Mai degraba, credem ca, la fel ca toti ceilalti, suntem fiinte umane cazute. Totusi, harul lui Dumnezeu ne-a ridicat si ne-a eliberat ca sa traim pentru El. Acel har ne-a dat si o intelegere biblica asupra adevarului si a mandatului divin de a aduce alte fiinte umane cazute in Imparatia lui Dumnezeu.


Asa cum am afirmat mai devreme, musulmanii imi sunt foarte dragi. Faptul ca eu inteleg adevarul biblic ma face sa doresc ca si ei sa intre in libertatea lui Hristos -- aceasta este, de fapt, rugaciunea si chemarea mea.

Cuprins

Partea I: Omul, cartea si traditiile
1. Muhammed
2. Coranul
3. Hadit-ul

Partea a II-a: Chei pentru intelegerea islamului si a musulmanilor
4. O pagina de istorie
5. Sistemul islamic - Din
6. Comunitatea musulmana
7. Jihad
8. Islamul traditional
9. Directii si tendinte

Partea a III-a: Islamul si biserica
10. Crestinismul
11. Biblia
12. Trinitatea
13. Crucea

Parte a IV-a: Provocari si oportunitati
14. Intampinarea provocarilor
15. O strategie prudenta
16. Inclestarea fortelor
17. Experiente cu Hristos
18. Se intampla cu adevarat

Detalii ale produsului

Autor
Sobhi Malek
Numar pagini
379
Format
14.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat