TERMENI SI CONDITII

Date

IF SANDRA DANIEL GEORGE

str. Nufarului, nr. 15, bl. D136, ap.1
O.P. 10, 410533 Oradea Romania
Nr.Reg/com F05/1118/2009
CIF 25745354

Procedura de comandă

Clienţii pot comanda produse de pe vidda.ro fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se consideră valabilă numai după ce vidda.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeaşi zi in care a fost plasată până la ora 14 sau telefonic la numarul de pe prima pagină a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Odată făcută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntați în pagina comandă și cu prețurile produselor și costul transportului afișate în coșul de cumpărături.

Nu garantăm îndeplinirea nici unei comenzi, indiferent de condițiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. În situații excepționale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar dacă în site este specificat altfel. În situații excepționale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi să nu fie cel specificat în site.

Vidda.ro iși rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.), sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Politca de retur

Dorinţa noastră este să fiţi pe deplin mulţumiţi atunci când cumpăraţi produse de pe www.vidda.ro. Dacă nu ești încântat de produsele cumpărate de la www.vidda.ro și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor.

Legislația prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienții vidda.ro pot returna produsele cumpărate în condițiile prevăzute de lege, în ambalajul original intact (nedeteriorate de orice fel, pătate, îndoite, rupte, subliniate, etc), în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără să pretindem din partea clienților invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Noi, cei de la vidda.ro ne angajăm să înapoiem contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului sau a comenzii (care are valoare de contract). Rețineți ca suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Dreptul de autor

Conţinutul site-ului web www.vidda.ro (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum şi alte date) este proprietatea vidda.ro şi a partenerilor şi furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al vidda.ro

Accesul online al utilizatorilor

Vidda.ro nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.vidda.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale vidda.ro

Limitarea răspunderii

Vidda.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din aceast site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor şi textelor de pe www.vidda.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, vidda.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, vidda.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile de pe www.vidda.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către vidda.ro.

În cazul în care vidda.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la vidda.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe vidda.ro în zilele de Vineri după ora 16 cât și Sâmbătă sau Duminică vor fi expediate în ziua de Luni.

Vidda.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, vidda.ro nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate vidda.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de vidda.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date vidda.ro la cererea scrisă a clientului.

Forta majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi vidda.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

Vidda.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienţi şi vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Site

Vidda.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor vidda.ro, fara acordul scris al acesteia.

Orice tentativă de acces neautorizat la acest site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între vidda.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice IF SANDRA DANIEL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client.

Nu sunteți obligat(ă) sa furnizați aceste date însă refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către vidda.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate zilnic. 

Toate promoţiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat