PLATA & LIVRAREA

1. Cum plătesc?

Ramburs, la ridicarea coletului, dacă optati pentru livrarea produselor în România prin intermediul mesageriei Postei Române.

2. Ce trebuie sa stii atunci cand alegi sa primesti comanda prin Posta Romana?

- După ce am expediat comanda, tu vei primi un e-mail care sa certifice faptul că ceea ce ai comandat a plecat spre tine. Din acest moment comanda ta ar trebui sa ajunga in maxim 5 zile lucratoare (in functie de disponibilitatea produsului perioada se poate prelungi).

- La scurt timp dupa confirmarea comenzii de catre noi prin e-mail (3-5 zile), tu ar trebui sa primesti in casuta postala un aviz care sa te instiinteze de sosirea comenzii. Cu avizul si cu C.I (cartea de identitate) se merge la oficiul postal trecut pe aviz. (daca in termen de 10 zile de la primirea avizului coletul nu este ridicat acesta se va returna ) Dacă au trecut mai mult de 5 zile si inca nu ai primit nici un aviz atunci este timpul sa mergi la oficiul postal la care esti arondat. Coletul se poate sa fi ajuns deja.

3. În cât timp primesc produsele comandate?

Coletele interne ajung la destinatar intr-un interval cuprins intre 2 si 7 zile din momentul efectuarii comenzii. Coletele externe ajung la destinatar in maximum 30 de zile din momentul efectuarii comenzii.

4. Care sunt taxele postale si cum sunt acestea stabilite?

Vidda.ro expediaza comenzile interne prin Posta Romana. Taxele postale pentru comenzile interne sunt stabilite in functie de valoarea produselor comandate automat in cosul de cumparaturi.

În cazul în care întrebarea dvs. nu se regăseste în lista de mai sus sau nu ati fost satisfăcut de răspunsuri, ne puteti contacta oricând la adresa alegeviata@gmail.com sau telefonic la numerele 0259/425457 sau 0744/988418

Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat