Unde de har - Ghita Vaipan

Unde de har - Ghita Vaipan

Casa Cartii

Predicarea slujitorilor bisericii trebuie sa fie dominata si controlata de Biblie. Indiferent de gradul de pregatire biblica, cei care predica nu trebuie sa uite ca ei sunt "slujitori ai Cuvantului"

Ultimele produse in stoc
19,00 lei

Descriere

Din cele mai vechi timpuri si chiar si de la inceputul lumii, Dumnezeu S-a descoperit omului pe diverse cai. El a voit sa-si traiasca viata dupa niste norme care sa-I onoreze divinitatea. Unul din scopurile pentru care l-a creat pe om a fost acela de a fi un instrument in Mana LUI, pentru a comunica voia, planurile si Cuvantul Sfant.

Dupa aparitia Legii, Domnul s-a folosit de oameni cu o chemare speciala pentru aceasta. Unii au fost oameni simpli, fara multa scoala, ca de exemplu: Ilie, Elisei, Amos, etc. I Noul Testament, de la infiintarea Bisericii, Dumnezeu S-a folosit si de oameni mai putin pregatiti in scoli, de exemplu: ucenicii care erau pescari. Dintre ei Matei, care a fost vames, era cu mai multa pregatire.


Predicarea slujitorilor bisericii trebuie sa fie dominata si controlata de Biblie. Indiferent de gradul de pregatire biblica, cei care predica nu trebuie sa uite ca ei sunt "slujitori ai Cuvantului" (Lc. 1,2). Nimeni nu poate fi slujitoral lui Dumneyeu sau al lui Hristos fara sa fie slujitor al Cuvantului. cei care predica trebuie sa stie ce trebuie sa predice, continutul predicii si modul deexpunere.

Cuprins

Despre autor
In loc de prefata

Pneumatologie
Purtare
Biserica
Evanghelizare
Familie
Escatologie
Pildele Domnului Isus

Detalii ale produsului

Autor
Ghita Vaipan
Numar pagini
290
Format
14 x 20 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat