Binecuvantatul tarm - Janette Oke & Davis Bunn

Binecuvantatul tarm - Janette Oke & Davis Bunn

Casa Cartii

Viaţa a făcut să fie despărţiţi de un ocean. Pentru familia de acadieni exilaţi, ţărmul înseamnă siguranţă – deşi trebuie să plătească scump pentru asta. Pentru singuraticul lord englez, ţărmul reprezintă singura şansă de a găsi un moştenitor.

Ultimele produse in stoc
30,00 lei

Descriere

Seria Cântecul Acadiei, vol. 2

Viaţa a făcut să fie despărţiţi de un ocean. Pentru familia de acadieni exilaţi, ţărmul înseamnă siguranţă – deşi trebuie să plătească scump pentru asta. Pentru singuraticul lord englez, ţărmul reprezintă singura şansă de a găsi un moştenitor. Pentru Andrew şi Catherine Harrow, ţărmul este locul care le aminteşte de o despărţire dureroasă.

Pe toţi îi aşteaptă o serie de călătorii fascinante, la fel de sinuoase şi de periculoase precum linia de coastă. Tot ceea ce s-a întâmplat înainte se bucură de noi începuturi. Trecutul şi viitorul se întrepătrund. Firul roşu al povestirii îl reprezintă dorinţa fiecărui personaj de a-şi descoperi propria identitate, atât în raport cu familia şi comunitatea, cât şi în raport cu Dumnezeu.

În acest roman istoric de o mare sensibilitate şi profunzime, sfâşietoarele dileme din „Locul de întâlnire” îşi găsesc răspunsul pe… „Binecuvântatul ţărm”.

Detalii ale produsului

Autor
Janette Oke & Davis Bunn
Numar pagini
286
Format
13.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat