Puterea rugaciunii unui sot - Stormie Omartian

Puterea rugaciunii unui sot - Stormie Omartian

In "Puterea rugaciunii unui" sot vei gasi bucuria si speranta care vin in urma invitarii in casnicia ta a lui Dumnezeu, care asculta si raspunde rugaciunilor. Chiar si in situatiile cele mai dureroase, El poate face mult mai mult decat ti-ai putea imagina - El poate infaptui imposibilul!

Ultimele produse in stoc
27,00 lei

Descriere

Barbatilor, ce va doriti cu adevarat pentru casniciile voastre?

Iti iubesti sotia -- si nu iti doresti altceva mai mult decat sa o vezi fericita, cum infloreste si creste alaturi de tine. Nu exista o cale mai buna de a o iubi decat sa te rogi pentru ea.
In "Puterea rugaciunii unui" sot vei gasi bucuria si speranta care vin in urma invitarii in casnicia ta a lui Dumnezeu, care asculta si raspunde rugaciunilor. Chiar si in situatiile cele mai dureroase, El poate face mult mai mult decat ti-ai putea imagina -- El poate infaptui imposibilul!
De-a lungul a douazeci de capitole concise, usor de parcurs, Stormie Omartian iti impartaseste modul in care poti mijloci pentru sotia ta in domenii in care ea tanjeste dupa rugaciunile tale:

> sentimentele si toanele ei
> umblarea ei spirituala
> rolul ei de mama
> prioritatile ei
> viata ei sexuala

Sfaturile si experientele personale ale unor barbati crestini renumiti, ideile de rugaciune si versetele din Scriptura te vor ajuta, de asemenea, sa iti alcatuiesti mai bine cererile tale inaintea lui Dumnezeu. Si pe masura ce vei invata sa depinzi de El in rugaciune, El te va conduce atat pe tine cat si pe sotia ta spre o noua stare de implinire si fericire sufleteasca zilnice!

"Rugaciunea pentru schimbarea sotiilor noastre Il invita pe Dumnezeu sa infaptuiasca mari minuni si in viata noastra."

-- Michael Omartian
muzician si sotul lui Stormie Omartian

STORMIE OMARTIAN este autoarea de succes a unor carti ca: seria "Puterea rugaciunii" (peste zece milioane de exemplare vandute in intreaga lume), "Stormie", "Just Enough Light for the Step I’m On" si "The Prayer That Changes Everything". Stormie si sotul ei, Michael, sunt casatoriti de treizeci si doi de ani si au trei copii.

Cuprins

Un cuvant din partea lui Michael
Puterea
1. Sotul ei
2. Sufletul ei
3. Sentimentele ei
4. Calitatea ei de mama
5. Toanele ei
6. Casnicia ei
7. Supunerea ei
8. Relatiile ei
9. Prioritatile ei
10. Frumusetea ei
11. Viata ei sexuala
12. Temerile ei
13. Telul ei
14. Increderea ei
15. Nevoia ei de protectie
16. Dorintele ei
17. Munca ei
18. Eliberarea ei
19. Ascultarea ei
20. Viitorul ei


Un cuvant din partea lui Michael

Barbatilor, sa recunoastem, cand ne casatorim, aducem cu noi in casnicie multi ani de experiente, obiceiuri, trasaturi de caracter, amintiri, notiuni preconcepute si ambitii personale. Brusc, ajungem uniti pe viata cu o partenera care, la randul ei, aduce multi ani de experiente, obiceiuri, trasaturi de caracter, amintiri, notiuni preconcepute si ambitii personale. Ne confruntam cu nevoia de a comunica, de a face compromisuri, de a ne supune reciproc, de a nu fi egoisti. Cu siguranta, vorbim despre o lucrare greu de indeplinit. Ori Dumnezeu are un extraordinar simt al umorului, ori o dorinta de a ne provoca mereu sa crestem, sau poate ca ambele.


Dumnezeu doreste ca, prin casnicia noastra, sa ajungem impliniti pe deplin, insa trebuie sa traim asemenea exemplului iubirii lui Hristos fata de noi. De aceea, comunicarea unui barbat cu sotia sa depinde direct de comunicarea lui cu Tatal. Rugaciunea facuta in mod specific pentru sotiile noastre are o mare putere. Dumnezeu ne asculta intotdeauna. Ia in seama fiecare cuvant. Da, Dumnezeul intregii creatii are urechea aplecata spre noi si la El gasim oportunitatea de a dezamorsa toate capcanele explozive pe care dusmanul le-a ascuns cu scopul de a distruge ceea ce Dumnezeu a unit.


Exista la sotiile noastre lucruri care ne-ar placea sa se schimbe? Rugaciunea pentru astfel de schimbari Il invita pe Dumnezeu sa infaptuiasca minuni mari in vietile noastre. Fara rugaciune, succesul casniciilor noastre depinde doar de intelepciunea si efortul nostru. Dar ce resursa incredibila pentru a reusi ne sta la indemana atunci cand ne rugam!


Vedem nu numai raspunsurile la rugaciunile pentru sotiile noastre, ci si ceea ce se schimba in noi. De-a lungul casniciei mele cu Stormie, am fost martorul unor raspun-suri miraculoase la rugaciune -- de la tot ceea ce o subjuga din trecutul ei dureros, pana la salvarea ei intr-o urgenta medicala si apoi la cariera sa infloritoare ca scriitoare. Cu cat inteleg mai bine modul in care sotia mea beneficiaza direct de rugaciunile mele pentru ea, cu atat constientizez si felul in care Dumnezeu foloseste aceste rugaciuni pentru a-mi mari credinta, modul in care El ma schimba si ma binecuvanteaza de-a lungul intregului proces.


Va recomand aceasta carte, avand credinta ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor facute de un sot pentru sotia sa. Stiu ca o veti savura, fiindca m-am rugat permanent pentru sotia mea in timp ce ea o scria.

-- Michael Omartian

Detalii ale produsului

Autor
Stormie Omartian
Numar pagini
202
Format
14.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat