Cu Dumnezeu in subteran - Richard Wurmbrand

Cu Dumnezeu in subteran - Richard Wurmbrand

Casa Cartii

Sunt un pastor luteran care, datorita fidelitatii sale fata de credinta crestina, a petrecut mai bine de paisprezece ani in diferite inchisori; dar nu acesta este motivul scrierii acestei carti...

Ultimele produse in stoc
25,00 lei

Descriere

Eu denunt comunismul fiindca ii iubesc pe comunisti, pentru mantuirea sufletului lor, asa cum Svetlana Stalin, fiica celui mai mare criminal al lumii si prigonitor al crestinilor, s-a salvat convertindu-se la credinta: Exista o arma mai eficienta impotriva comunismului decat bomba nucleara: iubirea lui Cristos!

Sunt un pastor luteran care, datorita fidelitatii sale fata de credinta crestina, a petrecut mai bine de paisprezece ani in diferite inchisori; dar nu acesta este motivul scrierii acestei carti. Intotdeauna mi-a displacut ideea ca un om care a fost inchis pe nedrept, trebuie sa scrie sau sa predice despre suferintele sale.
 
Anii de inchisoare nu mi s-au parut prea lungi, deoarece singur in celula mea, am descoperit ca, dincolo de credinta si iubire, exista bucuria intru Domnul: o adanca si extraordinara fericire, fara seaman in lumea aceasta. Iar cand am iesit din puscarie eram ca un om care coboara de pe varful muntelui - de unde cuprinsese pana departe cu privirea pacea si frumusetea unui intreg tinut - ca sa revina in campie.

Richard Wurmbrand (prefata)

Detalii ale produsului

Autor
Richard Wurmbrand
Numar pagini
298
Format
14.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat