Mai mult decat biruitori - Richard Wurmbrand

Mai mult decat biruitori - Richard Wurmbrand

Casa Cartii

Putem si noi, la randul nostru, sa devenim barbati si femei pe care Biblia o numeste "mai mult decat biruitori", se intreaba pastorul Wurmbrand?

Stoc epuizat
18,00 lei

Descriere

Cred ca este foarte important sa-L vedem pe Domnul Isus in viata sfintilor Sai.
 
Richard Wurmbrand


Pastorul R. Wurmbrand a intalnit numerosi eroi ai credintei. Nu erau toti eroi in sensul obisnuit al cuvantului: unii erau criminali, altii calai. Dar totii si-au depasit slabiciunea si au dovedit dragoste, smerenie si spirit de sacrificiu.

Putem si noi, la randul nostru, sa devenim barbati si femei pe care Biblia o numeste "mai mult decat biruitori", se intreaba pastorul Wurmbrand? "Am cunoscut personal asemenea oameni. In inchisorile comuniste am intalnit muribunzi care dadeau altui detinut bolnav medicamentul ce le-ar fi putut salva viata… Am vazut flamanzi daruind ultima faramitura de paine. Am vazut fericirea pe chipurile acelora care se stiau sortiti sacrificiului suprem.

I-am auzit cantand, cu fetele mai stralucitoare decat soarele".

 

"Mai mult decat biruitori" nu vorbeste in mod special despre sfinti, ci despre oameni obisnuiti, vinovati, supusi greselii, care negasind forta necesara in ei insisi, au descoperit o alta, mult mai mare, la dispozitia fiecaruia dintre noi: Isus.

Detalii ale produsului

Autor
Richard Wurmbrand
Numar pagini
247
Format
11 x 18 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat