Comentariul lui Warren Wiersbe pe Vechiul Testament - Warren W Wiersbe

Comentariul lui Warren Wiersbe pe Vechiul Testament - Warren W Wiersbe

Casa Cartii

Calatoreste prin Vechiul Testament impreuna cu unul dintre cei mai respectati teologi ai vremurilor noastre. Cartea de fata este corespondenta volumului "Comentariul lui Warren Wiersbe pe Noul Testament".

Ultimele produse in stoc
65,00 lei

Descriere

Calatoreste prin Vechiul Testament impreuna cu unul dintre cei mai respectati teologi ai vremurilor noastre.

Cartea de fata este corespondenta volumului "Comentariul lui Warren Wiersbe pe Noul Testament".

Dupa cum ne-a obisnuit deja cu stilul abordarii sale, si in lucrarea aceasta autorul trece prin toate punctele-cheie ale cartilor vechi-testamentare, avand dorinta vie de a-l expune pe cititor fiecarei sintagme pe care Dumnezeu a exclamat-o cu referire la planul divin de rascumparare din pacat a omenirii.

Foarte metodic in expunerea facuta, Wiersbe ne ajuta sa avem de la bun inceput o perspectiva de ansamblu asupra cartii biblice studiate, facandu-i o scurta introducere in care se precizeaza semnificatia numelui ei, cine este autorul si care este scopul vizat.

Apoi, rand pe rand, toate capitolele cartii respective sunt trecute pe sub lupa scrupuloasa a biblistului, evidentiindu-le locul si rolul pe care il joaca in puzzelul etern, ajutandu-ne sa vedem cum se contureaza din ce in ce mai bine chipul lui Cristos in istorie.

Detalii ale produsului

Autor
Warren W Wiersbe
Numar pagini
642
Format
15.5 x 23.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat