POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Site-ul www.vidda.ro este proprietatea I.F. Sandra Daniel George cu sediul in Oradea, str. Nufarului, nr. 15, bl. D136, ap1, CIF 25745354.

I.F. Sandra Daniel George respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sau utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopuri statistice necesare, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe vidda.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Vidda.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, I.F. Sandra Daniel George are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza.

Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii, ne puteti scrie la adresa alegeviata@gmail.com

Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat