Ultima generatie - Cristian Ionescu

Ultima generatie - Cristian Ionescu

Casa Cartii

Multe evenimente apocaliptice sunt inspaimantatoare. Sunt si opinii la care tin pentru ca nu am gasit o explicatie mai buna deocamdata. Pe cat posibil, am incercat sa prezint cititorului o evaluare transparenta si obiectiva a crezului meu.

Ultimele produse in stoc
18,00 lei

Descriere

Aceasta carte nu a fost scrisa pe indelete, sub sorbituri de cafea, printre priviri visatoare in gradina cu flori din spatele casei. Nu este rezultatul unui studiu academic aprofundat. "Ultima generatie" este o serie de predici pe care le-am prezentat in Biserica Elim din Chicago.


Importanta acestui material se leaga mai mult de conceptele apocaliptice pe care le enunta decat de analiza scolastica a unei bibliografii impunatoare, iar conceptele pe care le-am prezentat sunt rodul unei cercetari amanuntite, de mai multi ani, a pasajelor biblice cu privire la vremurile din urma.


Bineinteles, argumentarea lor este uneori mai degraba... de moment decat deliberata, ceea ce se intampla in timpul unei predici. Prin editare, desi s-a incercat transpunerea acestor concepte intr-o forma usor de urmarit pentru cititori, s-a dorit pastrarea acelei spontaneitati specifice cuvantului rostit.


Unele dintre pozitiile mele escatologice sunt bine conturate si am certitudinea ca le voi crede la fel si mai tarziu. Altele, desi am argumente puternice in favoarea lor, as prefera sa ma fi inselat! Multe evenimente apocaliptice sunt inspaimantatoare. Sunt si opinii la care tin pentru ca nu am gasit o explicatie mai buna deocamdata. Pe cat posibil, am incercat sa prezint cititorului o evaluare transparenta si obiectiva a crezului meu.

Cristian lonescu - Pastorul Bisericii ELIM din Chicago, SUA

Cuprins

Prefata
Cuvant inainte
I. Intelegerea profetiilor
II. Inceputul si sfarsitul
III. Ultima generate si Israelul
IV. Israelul, lerusalimul si Templul
V. Templul
VI. Credinta, caracterul si comportamentul
VII. Semne in natura
VIII. Ultima prigoana
IX. Rapirea Bisericii
X. Oameni noi, intr-o lume noua

Detalii ale produsului

Autor
Cristian Ionescu
Numar pagini
195
Format
14.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat