Batalia - Thomas E Trask Wayde I Goodall

Batalia - Thomas E Trask Wayde I Goodall

Casa Cartii

Duhuri teritoriale ... diagrame cu demoni multi-tentaculari ... te-ai întrebat vreodata cam ce procentaj din informatia referitoare la razboiul spiritual pe care o citesti este demn de încredere?

Stoc epuizat
26,00 lei

Descriere

CUM POTI CONTRACARA MINCIUNILE DIAVOLULUI? FAURESTE-TI SABIA DIN ADEVAR 

Duhuri teritoriale ... diagrame cu demoni multi-tentaculari ... te-ai întrebat vreodata cam ce procentaj din informatia referitoare la razboiul spiritual pe care o citesti este demn de încredere? Unde poti trage linia de demarcatie între adevar si presupunere, între autoritate în materie si simpla supozitie? Mai precis, cum poti manui sabia Cuvantului lui Dumnezeu pentru a-ti învinge dusmanii spirituali?

Batalia destrama miturile despre razboiul spiritual si dezvaluie în schimb realitatile acestuia, astfel încat sa poti lupta cu întelepciune, precizie si credinta. Iata, în sfarsit, un manual al soldatului ale carui instructiuni de front au o puternica baza biblica. Thomas Trask si Wayde Goodall deschid arsenalul Scripturii pentru a-ti pune la dispozitie o cunoastere temeinica a inamicului tau. Ei descriu strategiile de astazi ale lui Satan, natura bataliei si inepuizabilele resurse pe care Dumnezeu ti le rezerva pentru a contracara cu succes fortele intunericului.

Detalii ale produsului

Autor
Thomas E Trask Wayde I Goodall
Numar pagini
261
Format
14 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat