Biserica condusa de scopuri - Rick Warren

Biserica condusa de scopuri - Rick Warren

Casa Cartii

Cartea explica convingerile, principiile si practicile care au fost folosite cu multa putere de Dumnezeu in zidirea uneia dintre cele mai eficiente biserici din America de Nord.

Ultimele produse in stoc
35,00 lei

Descriere

Rick Warren dupa absolvirea Seminarului Teologic Southwestern din Fort Worth, Texas s-a mutat impreuna cu sotia lui in California de Sud pentru a incepe - in sufrageria apartamentului lor - biserica Saddleback. A inceput cu o singra familie. Acum, dupa cincisprezece ani, Saddleback Valley Community Church este recunoscuta drept biserica cu cea mai rapida crestere din istoria Americii.

In fiecare saptamana are aproximativ 10.000 de participanti la programele de inchinare intr-un campus spatios de 30 de hectare. Acest lucru este o dovada suficienta a faptului ca Rick Warren stie despre ce vorbeste. In 1995, biserica Saddleback a fost aleasa de catre bordul de misiune nationala a Conventiei Baptiste de Sud drept Biserica-cheie a anului.

Biserica condusa de scopuri este istoria entuziasmanta a bisericii Saddleback. Cartea explica convingerile, principiile si practicile care au fost folosite cu multa putere de Dumnezeu in zidirea uneia dintre cele mai eficiente biserici din America de Nord. Lucrarea lui Rick Warren se bazeaza pe Cuvantul infailibil si inerant al lui Dumnezeu si este inradacinata in conducerea slujitoare sub ungerea Duhului Sfant si intr-o dragoste adevarata pentru oameni. Unii ar spune ca biserica Saddleback este o megabiserica, insa aceasta biserica a crescut fara sa compromita misiunea sau doctrina bisericii Noului Testament.

Este uimitor ce a facut Dumnezeu in Saddleback. in ultimele doua sau trei decenii, multe biserici s-au bazat in primul rand pe o crestere biologica si prin transferuri, dar in Biserica Saddleback nu este vorba de asa ceva. Ea este devotata ideii ca bisericile vii din secolul 21 trebuie sa fie dedicate in intregime cresterii prin convertire. Rick Warren intelege modul de gandire al celor nemantuiti. Daca bisericile vor sa aiba tot mai mare succes in evanghelizarea societatii noastre care devine tot mai pagana cu fiecare zi, ele trebuie sa invete sa gandeasca asemenea necredinciosilor. Spre lauda lui, Rick descurajeaza incercarea altor biserici de a deveni "fotocopii" ale bisericii Saddleback. In schimb, el incurajeaza bisericile locale sa cucereasca societatea noastra materialista si umanista cu mesajul transformator al lui Hristos folosind metode contemporane relevante fara a compromite adevarul Evangheliei. Aceasta este tema cartii de fata.

Biserica condusa de scopuri va ajuta orice biserica locala, indiferent de dimensiunea ei, sa regaseasca misiunea bisericii Noului Testament. Rugaciunea mea catre Dumnezeu este ca mii de pastori, lucratori, invatatori de scoala duminicala si lideri spirituali sa citeasca aceasta carte. Am auzit pe cineva spunand odata: "Mintile oamenilor sunt ca parasutele; functioneaza cel mai bine cand sunt deschise." Asa trebuie citita aceasta carte! Dumnezeu sa va binecuvanteze, indiferent de lucrarea in care sunteti implicati. Fiti credinciosi lui Hristos si bisericii Sale pana Se va intoarce El.
W. A. Criswell

CUPRINS

Navigand pe valuri spirituale

Partea intai: Vazand imaginea de ansamblu
1. Povestea bisericii din Saddleback
2. Mituri referitoare la cresterea bisericii

Partea a doua: Cum sa deveniti o biserica condusa de scopuri
3. Ce conduce biserica ta
4. Temelia unei biserici sanatoase
5. Definirea scopurilor
6. Comunicarea scopurilor
7. Organizarea conforma cu scopurile
8. Aplicarea scopurilor

Partea a treia: Castigarea comunitatii pentru Hristos
9. Care iti este tinta
10. Cunoasterea celor de langa tine
11. Dezvoltarea strategiei

Partea a patra: Strangerea unei multimi
12. Cum a atras Isus multimile
13. Inchinarea poate fi o marturie
14. Pregatirea unui program orientat spre cei nemantuiti
15. Alegerea muzicii
16. Cum sa predici pentru cei nemantuiti

Partea a cincea: Zidirea bisericii
17. Transformarea participantilor in membri (adunare)
18. Formarea membrilor maturi (dedicati)
19. Transformarea membrilor in slujitori (nucleu)
20. Scopul lui Dumnezeu pentru biserica ta

 

 

Detalii ale produsului

Autor
Rick Warren
Numar pagini
454
Format
14 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat