Biruitori in incercare - Rodica Volintiru

Biruitori in incercare - Rodica Volintiru

Casa Cartii

Multi crestini traiesc o viata de infrangere - fara bucurie si fara pace. Furtunile si incercarile vietii ii lovesc din toate partile si nestiind ce sa faca, ei cad in descurajare. Tu esti mai mult decat biruitor!

Disponibil
30,00 lei

Descriere

Multi crestini traiesc o viata de infrangere - fara bucurie si fara pace. Furtunile si incercarile vietii ii lovesc din toate partile si nestiind ce sa faca, ei cad in descurajare. 

Cei mai multi crestini nu stiu cum sa se angreneze in lupta spirituala cand vin incercarile. Trebuie sa cunoasteam cine este Tatal Nostru, cine suntem in Hristos, cine este dusmanul nostru si care sunt strategiile lui de atac.

Aceasta carte este un manual de lupta spirituala in care vom invata cum sa ne luptam , cum sa ramanem in Cuvatul Domnlui, cum sa ne pastram biruinta castigata de Domnul Isus, cum sa folosim toata armura si cum sa ducem o viata de lauda si multumire.

In pofida incercarilor, noi suntem mai mult decat biruitori. Este timpul ca Biserica lui Hristos sa creasca spiritual, sa fie echipata pentru orice situatie, pentru orice furtuna si lupta grea din aceasta viata, ramanand mereu increzatoare in promisiunile Cuvantului.

Tu esti mai mult decat biruitor!

Detalii ale produsului

Autor
Rodica Volintiru
Numar pagini
278
Format
14.5 x 20.5 cm

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat