Seria eroii luminii - Desene animate
Seria eroii luminii - Desene animate
Seria eroii luminii - Desene animate
Seria eroii luminii - Desene animate

Seria eroii luminii - Desene animate

Casa Cartii

"Eroii Luminii" este o serie de desene animate despre viața unor eroi ai credinței pe care copiii se pot baza. Richard Wurmbrand, Corrie ten Boom, Augustin, Samuel Morris.

Ultimele produse in stoc
26,00 lei

Descriere

"Eroii Luminii" este o serie de desene animate despre viața unor eroi ai credinței pe care copiii se pot baza.

În acest nou volum îi poți urmări pe Richard Wurmbrand cum alege sa ramana credincios lui Hristos in Romania comunista, pe Corrie Ten Boom, care încearcă să salveze de la moarte evrei nevinovaţi, Augustin - care ţine un discurs care ar putea încetini progresul bisericii şi progresul influenţei creştinismului și pe Samuel Morris - misionar într-o junglă africană.

Povestea lui Richard Wurmbrand

Într-o Românie aflată în mijlocul războiului, nu există decât o singură modalitate prin care bisericile să obțină protecția guvernului: să ofere ajutor și susținere comuniștilor aflați la putere. În schimb, pastorul Richard Wurmbrand alege să rămână credincios lui Hristos, punând astfel viața lui și a familiei sale în mare pericol.

Povestea lui Corrie ten Boom

Corrie ten Boom și familia ei erau ceasornicari. Însă, pe măsură ce Al Doilea Război Mondial preia controlul orașului lor, în casa familiei Boom poposește un copilaș evreu inocent, care avea nevoie disperată de protecție de cruzimea invadatorilor naziști. Vor reuși ei să îl protejeze pe acest copil și mulți alții? Care va fi costul slujirii lui Dumnezeu în mijlocul unor oameni cruzi și răi?

Povestea lui Augustin

Tânărul Augustin consideră credința mamei lui o nebunie. Cu intelectul lui superior, care îl poate conduce, se furișează din casă și începe o nouă aventură pe străzile Romei. Când imperiul hotărăște să pună stăpânire pe una dintre bisericile creștine din Milano, Augustin se pregătește să țină discursul vieții lui, discurs care ar putea încetini progresul bisericii și progresul influenței creștinismului.

Povestea lui Samuel Morris 

Tânărul prinț Kaboo este ținut ostatic pentru recompensă de către un trib inamic înfricoșător. Războinicii îl leagă pe tânărul prinț și se pregătesc să termine cu el, când dintr-o dată, o lumină orbitoare apare și funiile cad la pământ. Kaboo aude o voce care îi spune să fugă. Sub privirile îngrozite ale războinicilor, Kaboo scapă în jungla africană unde întâlnește o caravană de misionari.

Detalii ale produsului

Format
1 DVD
Durata
4 x 30 min
Limba
Romana

Reviews

Momentan nu exista review. Fii tu primul care scrie unul!
Produs adaugat cu succes in favorite
Prouds adaugat pentru a fi comparat